Max Milaan 2e dag

Geplaatst op 2 december 2008 door Gerdt Brouwer

De dag begon met een verkeerde sessie. Sessie’s staan toch vooral met de spreker en deze Italiaanse meneer had na een kwartier “eh eh..” nog steeds een wit scherm van wat het begin van zijn presentatie moest zijn.
Op naar een expert die verstand heeft van netwerkconnecties want ik kom maar niet op het internet.
Gelukkig was deze wizard snel gevonden maar zonder succes. Iemand van de technische dienst van Adobe werd erbij gehaald. Ook geen succes. (Er lopen hier overigens 250 man rond om alles te faciliteren op het gebied van electronica). Dus kreeg ik een eigen kabel in een verborgen hoekje en had waarschijnlijk het snelste internet van Ialië. Op google stond de oplossing wel en dus nu weer vrolijk online verder in de lounge. Niet lang waarschijnlijk want internet doet het hier gemiddeld 5 minuten per 3 uur.

Na de eerste sessie was er de 2e general note van Adobe waarbij zij op een leuke manier, man in black, alle producten van Adobe voorbij lieten komen. CS4 loopt nog verder in elkaar door dan CS3 maar ze hebben er wel een handje van om design en development juist steeds weer van elkaar te scheiden. Zo gaat ook in Flex 4 het design eigenlijk naar Catalyst en heb je als developer juist meer kennis van design nodig om iets te maken (of je huurt een designer in als dat een optie is). Hoe dan ook, de discussie hierover laait hoog op.

Waren er gisteren dus 3 duidelijke lijnen, deze waren vandaag moeilijker te vinden. Juist over het developmentgedeelte walste men heen als ware het niet verstandig het te tonen.
Vanavond is de sneak and peak en misschien dat ze het daar wel aandurven.
Na de (inmiddels standaard) pastalunch een labsessie over dreamweaver cs4 gevolgd. Pakket wordt gelukkig elke keer weer beter en de meeste features die ik miste zitten er nu wel in, inclusief een fixe uitbreiding van Spry.
Air bootcamp 1 en 2 waren goede sessies heb ik begrepen 🙂

General session adobe max 2008 Milano

Gepost in categorie: Events

Reacties

Plaats reactie zonder facebook account

Anoniem