NNZ

Geplaatst op 13 april 2011 door admin

NNZ is als familiebedrijf actief in de wereld van verpakkingen voor de agrarische en industriële sector. NNZ heeft een centrale positie in een wereldwijd netwerk van verpakkingsproducenten, onderzoeksinstituten, universiteiten en retailorganisaties.

Door de wereldwijde spreiding van de kantoren van NNZ en de noodzaak voor het delen van informatie, heeft Wowww! Een communicatie-platform geïmplementeerd. Dit platform is gebaseerd op Google Apps for Domains. Met name het onderdeel Sites wordt intensief gebruikt om direct de medewerkers wereldwijd te kunnen informeren.

Google Apps for Domains is een tool waarbij zeer snel een communicatieplatform gevormd kan worden. Het platform biedt daarnaast meerdere functionaliteiten waaronder de mogelijkheid om gezamenlijk interactief aan documenten te werken. In het verlengde hiervan maakt NNZ gebruik van discussie mogelijkheden in een NNZ omgeving binnen Google Groups.

Ga naar: www.nnz.nl.

Gepost in categorie: WeWowww!

Reacties