Talentenregio

Talentenregio

Talentenregio is een samenwerkingsverband tussen zestien gemeenten uit de regio Zwolle-Deventer. Samen vertegenwoordigen we ongeveer 5700 medewerkers. Talentenregio is als geen ander in staat medewerkers te verleiden om bewust betekenis te geven aan hun werk, door ze ruimte te geven om te ontwikkelen en gebruik te maken van de diensten en instrumenten van Talentenregio..

Als je werkzaam bent bij één van de zestien aangesloten gemeenten, kan je met behulp van je mailadres inloggen op Mijn Talentenregio. Hier kan je onder andere interne vacatures en je collega’s vinden en kennis delen.

De aangesloten gemeenten zijn: Dalfsen, Deventer, Dronten, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Wowww heeft samen met het programmabureau van Talentenregio gekozen voor de Organic Groups oplossing van Drupal. Deze oplossing is open source, kent weinig maatwerk en heeft “out of the box” veel mogelijkheden tot delen van informatie en profielen. Zeer geschikt voor intranet en extranet toepassingen.

Klik hier voor meer informatie over Drupal en Wowww