VluchtelingenWerk Viert!

Geplaatst op 26 september 2013 door Marja Doedens

Donderdag 19 september had VluchtelingenWerk Nederland alle leveranciers, die betrokken waren bij de implementatie van het VluchtWeb, het intranet en het extranet, uitgenodigd voor een borrel om de oplevering van het project te vieren. Content Strategy, Sabel, KZA en natuurlijk ook Wowww waren van de partij. Na lovende woorden en dank-je-wels van projectleiders Wilma Klaassen en Frank van der Meer kregen alle leveranciers een cadeau in de vorm van het boek ‘Made In Holland‘. Walter Wittkamp, die als programmamanager de verbindende factor was in het traject, werd door VluchtelingenWerk manager Han Baartmans extra in het zonnetje gezet. Mede door zijn toedoen werd 1 + 1 in veel gevallen 3 in dit programma.

Jaap van der Graaf, directeur van Wowww, bood VluchtelingenWerk namens Wowww de welbekende Wowww-Walvis-Zitzak aan. Want, zo stelde Jaap, een succesvol traject door leveranciers kan alleen maar wanneer er een goede samenwerking met de klant is. En dat was in het geval van het Vluchtelingenwerk project zeker het geval.

VluchtelingenWerk projectleiders Wilma en Frank testen de Wowww Zitzak

VluchtelingenWerk projectleiders Wilma en Frank testen de Wowww Zitzak

Wowww vindt deze manier van bedanken en vieren een bijzonder mooi gebaar van VluchtelingenWerk Nederland. We hebben niet alleen de borrel, maar ook het project wat we samen hebben afgerond als zeer prettig ervaren. En we hopen hier, samen met VluchtelingenWerk, nog vele prettige ervaringen aan toe te kunnen voegen!

Gepost in categorie: Events

Reacties

Plaats reactie zonder facebook account

Anoniem