Wowww sponsor van Drupal Training Day!

Geplaatst op 18 september 2014 door Marja Doedens

Wowww is sponsor van weer een prachtig Drupal evenement! Eind september is de Drupalcon in Amsterdam. Voorafgaand aan dit evenement organiseert Stichting Drupal Nederland een speciale Drupal trainingsdag voor studenten, docenten en werkzoekenden. Op vrijdag 26 september kan je gratis een hele dag informatie opdoen over Drupal en hoe je hiermee werkt.

De dag wordt begonnen met Keynote spreekster Addison Berry die al sinds 2006 actief is in de community en veel heeft gedaan op het gebied van documentatie en trainingen binnen de Drupal gemeenschap. Na de keynote kan iedereen aan de slag bij verschillende workshops. Zo kan je leren hoe je content beheert in Drupal, hoe je een website bouwt, een eigen module maakt of een eigen theme voor Drupal realiseert. Er is voor iedereen die al veel of weinig met Drupal of een CMS heeft gewerkt wel een workshop die past bij zijn of haar interesse!

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door zeer veel fanatieke vrijwilligers, maar ook met behulp van sponsoren om dit kosteloos te doen voor alle deelnemers aan deze dag. Woww is sponsor van dit evenement. We wensen alle deelnemers, organisatoren, vrijwilligers en anderszins betrokkenen een fantastische dag toe!

Gepost in categorie: Drupal, Events

Reacties

Plaats reactie zonder facebook account

Anoniem