Skyline Groningen
Website Vluchtelingenwerk Nederland
Toegevoegd op do, 11 juli 2013

VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland heeft Drupal ingezet als gecombineerd platform voor al haar websites en haar uitgebreide archief, bestaande uit jurisprudentie, informatie over landen, culturen, politieke klimaat etc.

Aanpassingen met name op de wijze waarop de documenten getoond worden in de zoekresultaten zodat Drupal zich meer als een "document management system" gedraagt. Op deze wijze is VluchtelingenWerk Nederland middels Vluchtweb in staat zowel de regionale sites als de site van het landelijk bureau als het archief voor advocaten, rechters en eigen medewerkers op efficiente wijze te beheren. Alle informatie leunt zwaar op een aangepaste SOLR search backend met Tika voor de "full text doc" en de goede facet-api.

De website van VluchtelingenWerk Nederland is continue vol in ontwikkeling. Dit uiteraard ook omdat er veel gebeurd in de wereld waar we op in willen kunnen spelen. Steun ook VluchtelingenWerk Nederland via een vaste donatie of eenmalige gift. Ook voor het intranet maakt VluchtelingenWerk Nederland gebruik van Drupal en tot slot gebruikt VluchtelingenWerk Nederland Commerce voor hun webshop.

Klik hier voor meer informatie over Drupal en Wowww