Responsive webdesign

Wowww! ontwerpt toepassingen voor het web en mobiel met de eindgebruiker en zijn omgeving als uitgangspunt. Dit wordt aangeduid met de term Responsive Design.

Responsive design is een aanpak waarbij het ontwerp reageert op het gedrag van de gebruiker en de omgeving op basis van schermgrootte, platform en oriëntatie. Als de gebruiker overschakelt van laptop naar bijvoorbeeld een tablet (bijv. een iPad) dan past de toepassing zich automatisch aan qua resolutie, beeldformaat en scripting mogelijkheden.

Responsive Design Wowww!

*Ook deze website is responsive! Wanneer u bijvoorbeeld het beeldformaat van uw browser verkleint, ziet u dat de website zich automatisch aanpast.

Responsive Design & Content Management

De content management systemen waarmee Wowww! webtoepassingen ontwikkelt – Drupal en WordPress – ondersteunen de principes van responsive design. Het grote voordeel is dat er volstaan kan worden met het ontwikkelen en onderhouden van één toepassing. Er hoeft geen aparte app te worden ontwikkeld en er hoeft geen rekening gehouden te worden met het mobiele platform (iPhone, iOS of Android).

Meer informatie?

Bel ons +31 (0) 50 850 85 90 of mail naar postvoor@wowww.nl.