Skyline Groningen
Webdesign en webdevelopment

Webdesign en webdevelopment

Wowww ontwikkelt gebruiksvriendelijke, duurzame en toegankelijke applicaties gebaseerd op open source software, waarmee je jouw online doelstellingen realiseert.

Gebruiksvriendelijk

De gebruiksvriendelijkheid van een applicatie bepaalt in grote mate het succes van het project. Hierbij houden wij rekening met de eisen en wensen van alle gebruikers van de applicatie. Bij de ontwikkeling van het webdesign, kijken we van buiten naar binnen, zoals gebruikers dit doen. Want je website wordt gebruikt door jouw gebruikers. Met een goed doordacht interaction design dat getoetst wordt bij de gebruikers, leggen we de basis voor een succesvolle applicatie.

Duurzaam

Met een duurzame applicatie gaan wij uit van een kwalitatieve oplossing die voor lange tijd mee gaat. Bij het uitwerken van de functionaliteiten bespreken we jouw eisen en wensen en kijken we verder dan alleen de eerste oplevering. Wij denken graag een aantal stappen verder zodat we met een goed doordachte architectuur een website realiseren die jaren mee gaat.

Digitale toegankelijkheid

Wij realiseren websites die door iedereen zijn te gebruiken, ook door mensen met een beperking. Dus mensen die geen muis kunnen bedienen, kleurenblind, slechtziend of blind zijn. Door de toegankelijkheidseisen toe te passen is de webapplicatie voor iedereen toegankelijk en beter vindbaar.

Open source software

Wij zijn liefhebber van open source software. Wij zijn experts op het gebied van Drupal, WordPress en Alfresco en maken gebruik van Java, PHP, HTML5, CSS, Angular, React, CI en Docker. Met deze technieken realiseren wij websites, mobiele applicaties, intranetten, e-commerce en maatwerk systemen.

Maatwerk en integratie

Waar mogelijk maken wij gebruik van bestaande open source software. Maar als deze onvoldoende aan jouw eisen of wensen voldoet, dan kunnen wij modules of software op maat voor je ontwikkelen. Voordat wij dat doen gaan wij eerst met je in gesprek om de vraag achter de vraag te doorgronden, zodat wij de perfecte oplossing voor je bouwen.

Mobile first en responsive

Bij de ontwikkeling van uw webapplicatie gaan wij uit van een uitstekende gebruikerservaring op alle devices. Meer dan de helft van de internetgebruikers surft met een mobiel apparaat. Dit is voor ons dan ook het vertrekpunt tijdens de ontwerpfase. Het liefst hanteren wij het mobile first-principe.

Meer weten?

Wil je meer weten over webdesign of webdevelopment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel +31 (0)508508590. Of laat een bericht achter en wij bellen je terug.

Bel mij terug