Specialisten in Drupal

Wat is Drupal

Drupal is een geavanceerd open source content management systeem dat continu wordt ontwikkeld door een wereldwijde community van duizenden ontwikkelaars en gebruikers.

Waarom Drupal

Met meer dan 10.000 modules is Drupal het populairste open source content management systeem waarmee elke denkbare website gebouwd kan worden. Veel bedrijven en overheden hebben voor Drupal gekozen (o.a. Gemeente Leeuwarden, Gemeente Woerden, IthoDaalderop, Plan Nederland).

De programma code van Drupal is zodanig opgezet dat zoekmachines uw website goed kunnen vinden, doorzoeken en indexeren. Met de taxanomie van Drupal zal uw website bij relevante zoekopdrachten beter scoren binnen de (natuurlijke) zoekresultaten.

Drupal is een krachtig CMS dat goed integreert met andere systemen en applicaties (back-office, front-office) en ondersteunt uw organisatieprocessen optimaal.

Wowww! doet Drupal CMS

Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren internet en mobiele applicaties op basis van Drupal CMS. Indien gewenst verzorgen wij de integratie met uw bestaande applicaties en helpen wij met het selecteren en inrichten van een optimale infrastructuur.

Bieden sociale media veel toegevoegde waarde voor uw organisatie? Wowww! heeft veel ervaring met het integreren van (op Drupal CMS gebaseerde) websites met Facebook, Google+ en Twitter.

Drupal en integratie

Middels Drupal kunt u bijna alle systemen met elkaar koppelen die daarvoor nog stand-alone draaiden. Dankzij experts in Java en PHP kunnen wij de meeste systemen samenbrengen met een Drupal front-end.

Meer weten?

Meer weten over Drupal CMS en onze werkwijze, neem gerust contact met ons op:

Tel. 050 – 8508590

Email: postvoor@wowww.nl