Skyline Groningen
ecommerce en webshops

eCommerce en webshops

Wowww werkt met Open Source software. Open Source software betekent dat je gratis gebruik mag maken van de software en deze ook naar uw eigen wensen mag aanpassen.

Ook voor e-commerce/webshop zijn er open source oplossingen voor handen. Wij werken met Magento en Drupal Commerce. Beide systemen zijn door een grote gemeenschap van software-ontwikkelaars ontwikkeld. Duizenden ontwikkelaars werken continu aan het verbeteren en uitbreiden van de basissoftware en de uitbreidingen (plugins). Hierdoor is de software up-to-date, veilig en groeien moeiteloos mee met de ontwikkelingen van het internet.

Verschuiving naar Magento

Inmiddels is Magento wereldwijd het meest gebruikte open source webshop systeem. Sinds de samenwerking tussen Acquia en Magento in 2017 wordt er gewerkt aan een steeds betere integratie tussen Drupal en Magento.

Welk platform is het meest geschikt?

Wij hebben heeft veel expertise opgebouwd met het inrichten van webshops. Wij hebben webshops gerealiseerd voor Itho Daalderop, MyMepal en Vluchtelingenwerk Nederland.

Omdat iedere vraag uniek, weten wij dat de meest geschikte oplossing van veel factoren afhankelijk is. Factoren waar wij samen met jou naar kijken zijn onder meer: je doelstellingen, je doelgroep, je assortiment en afhankelijkheden of koppelingen met backoffice systemen.

Graag gaan wij met jou in gesprek om tot de aanpak en oplossing te komen die het beste bij jou past.

Meer informatie?

Wil je weten welke webshop het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 (0)508508590 of laat een bericht achter en wij bellen je terug.

Bel mij terug