Skyline Groningen
Kantoor Wowww

Drupal Developer (medior, senior)

Over Wowww

Wowww is gevestigd in Groningen, maar werkt voor klanten door heel Nederland. Wij realiseren duurzame websites voor maatschappelijke organisaties, overheid en realiserende uitdagende projecten voor industriële opdrachtgevers. Open source staat centraal in in onze oplossingen.

Over de functie

In verband met de uitbreiding van ons team hebben wij per direct plaats voor een aankomend Drupal Developer en een ervaren Drupal Developer. Samen met je collega's zet je complexe en uitdagende Drupal projecten op en richt je deze voor onze klanten in. Je bent in staat nieuwe modules te ontwikkelen maar zal ook bestaande oplossingen aanpassen en zo nodig verbeteren. We gebruiken Agile/Scrum om onze projecten succesvol op te leveren.

Wat bieden wij?

Een fulltime baan met ruimte voor flexibiliteit. We werken in een open en informele sfeer. We bieden een marktconform salaris met ruimte voor doorgroei.

Laten we kennismaken!

Wij zijn erg benieuwd wie jij bent en wat jij voor ons kunt betekenen. Wij geloven dat de persoonlijk klik de basis voor een succesvolle samenwerking is. Laten we snel kennismaken! 

Stuur een mail naar postvoor@wowww.nl met je motivatie en eventueel met links naar je laatste werk.