Skyline Groningen
Toegevoegd op wo, 13 april 2011

Itho Daalderop

Voor Itho Daalderop verzorgt Wowww! de technische realisatie van de vernieuwde drupal sites voor zowel de consumenten als de zakelijke markt. Het is van belang dat de sites beter uitdrukking gaan geven aan de propositie, de marketingcommunicatie activiteiten beter ondersteunt en het onderhoud en beheer van online activiteiten effectiever en efficiënter uitvoeren.

Strategisch
Online activiteiten winnen aan strategische importantie! Dit is ook de reden dat Itho Daalderop zelf verantwoordelijk wil zijn voor het ontwikkelen van de internet strategie, tactische online marketing activiteiten en het grafisch ontwerp; een trend die we bij steeds meer organisaties waarnemen. Naast de rol van development partner en system integrator, fungeert Wowww! als kritische sparringpartner. Wij geloven dat een dergelijke samenwerking tot goede resultaten leidt.

Oplossing
Wowww! ontwikkelt de sites op basis van het Drupal platform. Het op een gebruikersvriendelijke manier managen van content over meerdere sites EN de integratie met bestaande back-office applicaties waren doorslaggevende argumenten om het Drupal platform te continueren.

Voor de e-commerce activiteiten (zoals de onderdelenshop voor consumenten) wordt het open source Ubercart ingezet. Ubercart is goed gedocumenteerd en sluit naadloos aan op de architectuur van Drupal.

Integratie
De producten worden centraal beheerd met behulp van artikelbeheersysteem van Compano. De website zal met behulp van een API de benodigde productinformatie uit Compano ophalen. Op deze manier zullen mutaties binnen het centrale artikelbeheersysteem ook op de website zichtbaar zijn. Hiermee wordt voorkomen dat productinformatie op twee verschillende systemen onderhouden moet worden.

In de nabije toekomst wordt een verdere integratie van de websites met de back-office voorzien.

Ga naar:
URL: www.ithodaalderop.nl