Skyline Groningen
Image
screenshot huisartsgeneeskunde-umcg.nl/
Image
screenshot pagina patientenzorg huisartsgeneeskunde-umcg.nl

Universitair Medisch Centrum Groningen

Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde

De afdeling Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde van het UMCG is verantwoordelijk voor het onderwijs en onderzoek in de huisartsgeneeskunde. Zij verzorgt onderwijs in de bachelorfase en de masterfase van Geneeskunde. Daarnaast verzorgt zij de driejarige postacademische opleiding tot huisarts.

De afdeling kent 5 secties:

  • Ouderengeneeskunde
  • Studentenonderwijs Huisartsgeneeskunde
  • Onderzoek
  • Huisartsopleiding UMCG
  • Academische Huisartsenpraktijk Groningen

De website van afdeling Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde van het UMCG biedt content voor alle bezoekers en content die uitsluitend voor medewerkers en aangesloten huisartsen. Hiermee kenmerkt deze website zich als een website, internet én extranet.

De uitdaging

In verband met de verdere ontwikkeling van haar website was het UMCG op zoek naar een leverancier die haar verder kan begeleiden in het verbeteren van haar webapplicatie en het digitaliseren van haar online processen. Rekening houdend met de hoge eisen die het UMCG op het gebied van kwaliteit en security stelt.

De oplossing

Wowww en de webredactie van het UMCG hebben na een codescan het onderhoud en beheer van de website overgenomen. Hierbij zijn afspraken gemaakt over het ontwikkelproces en de eisen waaraan het ontwikkelproces en de applicatie aan dient te voldoen.

Wowww combineert dit met korte lijnen met vaste contactpersoon (de servicemanager), zodat de webredactie snel kan schakelen en waar nodig direct kan terugvallen op de kennis van Wowww.

Kenmerken

Opdrachtgever Universitair Medisch Centrum Groningen
Interactie ontwerp en visual design Wowww
Content Universitair Medisch Centrum Groningen
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid  WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het onderhoud en beheer van uw open source website waarin kwaliteit en security essentieel zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.