Skyline Groningen
Image
screenshot kampen.nl
Image
Screenshot Intranet gemeente Kampen

Intranet Kampen

Gemeente Kampen

De gemeente Kampen ligt in Noordwest-Overijssel en telt meer dan 50.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, 's-Heerenbroek, Kamperveen, Mastenbroek, Wilsum en Zalk. De gemeente Kampen is aangesloten bij de Coöperatieve Vereniging Dimpact.

De uitdaging

De gemeente Kampen heeft haar intranet vernieuwd, waarbij zij gekozen heeft voor het door Dimpact ontwikkelde Website en Intranet Model (WIM). Het intranet is uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van de gemeente Kampen. 

De oplossing

De gemeente Kampen maakt slim gebruik van het Website Intranet Model van Dimpact die gemaakt is in Drupal. Het intranet is sneller en informatie is beter vindbaar. Ook op smartphones en tablets is de website goed te gebruiken.

Het ontwerp is gebaseerd op de gemeentelijke website, waarbij het toptakenprincipe wordt toegepast voor specifieke taken voor de medewerkers van de gemeente Kampen. Wowww heeft voor de gemeente Kampen het design ontwikkeld en de volledige technische implementatie verzorgd. De website van de gemeente Kampen is sinds 2016 in gebruik.

Kenmerken

Opdrachtgever Gemeente Kampen
Interactie ontwerp en visual design Wowww
Content Gemeente Kampen
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van Intranet voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.